builderall

HälsoParken 070-7774017

Test av Matintolerans

Hur testar man matintorelans?

Nu har du tillgång till en efterfrågad nyhet på HälsoParken nämligen test av matintolerans. Det här är ett test för 46 olika livsmedel.

Det är ett väldigt enkelt test. Genom ett stick i fingret tas några droppar blod, med en pipett sugs blod upp för testet. Nu får du se en eventuell intolerans på 46 livsmedel. 
 
Har vi misstankar om intoleranser är detta en bra kartläggning. Testet har fler perspektiv för de som går i behandling hos mig. Genom en "vanlig" blodanalys får du reda på om du har läckande tarm t.ex., men inte varför. 
 
Det här nya matintoleranstestet ger dig direkt få svar på vad du skall undvika för att kroppen ska få bättre förutsättningar att självläka. 
 

I nästa steg kan du fasa in livsmedel som du tidigare haft en känslighet mot. Det här gäller inte allergi, utan endast intolerans. En intolerans är inte samma sak som allergi. Intolerans är en känslighet som inte sällan orsakas av en läckande tarm.
 

Är det något du undrar över skall du inte tveka att kontakta Lisbeth så får du alla svar.
 

Nu vet du lite mer om HälsoParken. Klicka på knappen för att boka din tid.

När din kropp får regelbunden behandling så får du lättare att möta vardagens utmaningar. HälsoParkens behandlingar ger förutom rent fysiska behandlingar även mentalt lugn och avslappning.

FRÅGOR? HÄR KAN DU SKICKA ETT MEDDELANDE

KONTAKTA OSS HÄR

Vi svarar så snabbt som möjligt.
VÅRT MOTTO

"Bättre att förebygga än att bota." HälsoParken ger dig förutsättningarna till optimal hälsa genom effektiva behandlingar som bygger på tusenårig kunskap.

Legitmerade behandlingar av Lisbeth Lundgren

Copyright © 2020 - HälsoParken

KONTAKT

Torggatan 20, 534 31 Vara
Måndag- Fredag 9-18
Lördagar efter önskemål

lisbeth.lundgren@hotmail.com

070 7774017

Sedan 2005.

SOCIAL MEDIA
MENY