builderall

HälsoParken 070-7774017

Herb Pharma Naturterapi

Kinesisk kunskap med dagens teknik

Herb Pharma Naturterapi är avancerad friskvård som bygger på urgammal kinesisk läkekonst och filosofi. Om man kort skall förklara vad det handlar om så kan det vara följande:

- Akupunktur med högteknologi och nålar
- Örter där vi har vårt eget varumärke
- Blodanalys enligt Herb Pharma
- Kinesisk hälsofilosofi

BLODANALYS
Fria radikaler bildas när levern avgiftas och är upphovet till en mängd olika sjukdomar när överskottet blir för stort. Orsaken till detta kan variera väldigt mycket men sjukdomar, miljö och felaktig föda är de viktigaste.

Vårt mål är att hålla överskottet av fria radikaler så litet som möjligt.
 
Blodanalysen ger kunskap om en mängd olika tänkbara problem som tex:
- Läckande tarm – dysbiose
- Leverstress
- Röda och vita blodkroppar
- Candida och parasiter
- Tungmetaller
- Kylomicroner – brist på matsmältningsenzymer
- Kolesterol

 

OTOPAX - ÖRONLJUS
ALTERNATIV ÖRONBEHANDLING

 

Urgammal öronljusbehandling
 

Otopax öronljus är utvecklat efter fysikens lagar om vakuum. Genom att bränna ett ljus från den breda öppningen minskas trycket i mellanörat och det uppstår en skorstenseffekt. Värmen förstärker blodcirkulationen i örat och mjukar upp vaxet. Undertrycket löser upp vaxproppar, skräp och avlagringar i örongången vilka sugs upp i konen och förbränns. Tilltäppta porer friläggs och återställer det rätta trycket i trumhinnan. 

Denna behandling bygger på en urgammal metod som i årtusenden utförts med brinnande vaxrör. Öronljus har i urminnes tider använts av olika folkslag, bland andra hopiindianer och kineser. Behandlingen ger en känsla av välmående och psykisk avslappning. Otopax är en smärtfri, ofarlig behandlingsmetod som inte ger några biverkningar. 


Motverkar och förebygger: 
- Vätskesamling i öronen
- Tryckreglerar vid huvudvärk och migräntillstånd
- Tinnitus
- Tryckproblem i örat (ex.vis under flygning)
- Löser upp vax och vaxproppar
- Bihåleinflammation
- Yrsel
- Svimningssymptom
- Hörselnedsättning
- Cirkulationsstörningar

BIOPTRON LJUS- OCH FÄRGTERAPI
God effekt på många olika hälsoproblem
 

Ljusterapin öppnar för en mångfald av medicinska och kosmetiska behandlingsmöjligheter. Erfarenheten från behandling av patienter med ljus visar att detta inte bara hjälper mot vinterdepressioner, utan också en rad andra hälsoproblem. Många patienter har fått hjälp med sårläkning, även bensår och brännskador, förbättring av immunförsvaret, hudproblem, smärtor, utbrändhet och celluliter.
 
Vår biologiska klocka

För många människor som arbetar i skift eller har ovanliga tider (inom sjukvården, poliser, brandmän, artister, flygpersonal etc.) kommer ljusterapi att fungera positivt på besvär kopplat till deras arbetssituation. Människor som reser mycket har också stor nytta av denna behandling för att slippa jetlag.
 
Bioptron ljusterapi behandlar effektivt: 
- Sömnproblem
- Trötthet
- Fibromyalgi och övrig smärta
- Depressioner
- Utbrändhet
- Matsmältningsbesvär
- Eksem
- Smärtor
- PMS
- Jetlag
 
En ljusterapibehandling tar ca 20 minuter och ger 30 000 lux. I jämförelse ger en riktigt solig sommardag 100 000 lux. De flesta andra ljusbehandlingar ger endast 2500 lux, så bioptron ger mycket mer effekt än de flesta andra vanliga ljusbehandlingar.

ÖRONAKUPUNKTUR
Vi sätter nålar i öronen men även kulplåster för de som är nålrädda.
 

Behandling för:
- Ischias
- Ryggskott
- Skuldror
- Nackspärr
- Tennisarm
- Fibromyalgi 
- Reumatism
- Magbesvär
- Nedstämd, håglös
- Stress, utbrändhet
- Ätstörningar
- Fertilitet
- Beroende

KOPPING
Gammal kinesisk metod.

 

Här används koppar som jag applicerar på kroppen (vanligtvis på ryggen) där bindväv har tjocknat och där man är öm. Kopping lättar snabbt upp spända muskler effektivt. Man använder koppar för att skapa vakuum. Kroppen reagerar med att skicka försvar till området.
 

Vid längre stagnationer och smärta har kroppen lagt av med att skicka nytt byggmaterial och slutat reagera på sitt eget problem. Detta kan man snabbt åtgärda genom att förbättra cirkulationen. Kopping reglerar flödet av energi (Qi) och blod som hjälper till att lösa upp bindväv.
 

Jag använder ofta kopping i samband med akupunktur, men det går även bra att använda enskilt. Det ger en snabb effekt då man kommer ner på djupet. Kroppen uppfattar åtgärden som en främmande påverkan och aktiverar immunförsvaret där koppen satt. Det blir en form av läkeprocess - utan mediciner.
 

Kopping kan framgångsrikt behandla t ex:
- Smärta
- Stela axlar
- Nack- och ryggsmärtor
- Svullnader

Nu vet du lite mer om HälsoParken. Klicka på knappen för att boka din tid.

När din kropp får regelbunden behandling så får du lättare att möta vardagens utmaningar. HälsoParkens behandlingar ger förutom rent fysiska behandlingar även mentalt lugn och avslappning.

FRÅGOR? HÄR KAN DU SKICKA ETT MEDDELANDE

KONTAKTA OSS HÄR

Vi svarar så snabbt som möjligt.
VÅRT MOTTO

"Bättre att förebygga än att bota." HälsoParken ger dig förutsättningarna till optimal hälsa genom effektiva behandlingar som bygger på tusenårig kunskap.

Legitmerade behandlingar av Lisbeth Lundgren

Copyright © 2020 - HälsoParken

KONTAKT

Torggatan 20, 534 31 Vara
Måndag- Fredag 9-18
Lördagar efter önskemål

lisbeth.lundgren@hotmail.com

070 7774017

Sedan 2005.

SOCIAL MEDIA
MENY