builderall

HälsoParken 070-7774017

Detox Fotbad

Hur fungerar Detox fotbad?

Vår kropp producerar toxiner som en restprodukt av naturliga processer. Normalt sett är vi väl utrustade att ta hand om dessa, så att de kan avsöndras på naturlig väg.

En del toxiner lagras i fett och vävnader, vilket gör dem svårare att bli av med. De "byggs på" och hindrar den naturliga vägen till avgiftning. Vi utsätts dagligen för gifter genom maten så som transfetter, raffinerat socker, bekämpningsmedel, färgämnen och konserveringsmedel.

Dessutom tillkommer den yttre påverkan från luft och vatten. Stress försämrar leverfunktionen, vilket också påverkar giftansamlingen. Lång tids giftexponering försämrar funktionen av lever, njurar, immunförsvar, hjärta och lungor. Därför kan detox fotbad hjälpa till med rening, så att vår kroppens egna organ kan fungera bättre.

 

Hur går det till?
 
Detox fotbadet avger en lågfrekvent elektrisk ström. Du placerar fötterna i varmt vatten, där en nypa salt är tillsatt och ett flöde av elektroner skapas. Toxinerna och gifterna dras ut genom de 2000 porer som finns på varje fot.
 
Behandlingen pågår under 30- 40 min rekommenderas att göras i kur 6-8 gånger eller regelbundet.
Vi kombinerar även detox fotbad med våra utrensande örter- Herba Plus om så behövs.

Nu vet du lite mer om HälsoParken. Klicka på knappen för att boka din tid.

När din kropp får regelbunden behandling så får du lättare att möta vardagens utmaningar. HälsoParkens behandlingar ger förutom rent fysiska behandlingar även mentalt lugn och avslappning.

FRÅGOR? HÄR KAN DU SKICKA ETT MEDDELANDE

KONTAKTA OSS HÄR

Vi svarar så snabbt som möjligt.
VÅRT MOTTO

"Bättre att förebygga än att bota." HälsoParken ger dig förutsättningarna till optimal hälsa genom effektiva behandlingar som bygger på tusenårig kunskap.

Legitmerade behandlingar av Lisbeth Lundgren

Copyright © 2020 - HälsoParken

KONTAKT

Torggatan 20, 534 31 Vara
Måndag- Fredag 9-18
Lördagar efter önskemål

lisbeth.lundgren@hotmail.com

070 7774017

Sedan 2005.

SOCIAL MEDIA
MENY