Angelikas Fotvård
Angelika Folkesson
Bokningar för Medicinsk Fotvård
Regndroppsmassage
Regndroppstekniken är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Regndropp görs via fötterna, ryggen och andningen. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. Behandlingen tar ca 60 minuter.

Vetenskapliga studier har visat att många typer av skolios och ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Detta kan orsaka inflammation, vilket i sin tur kan göra att svagheter uppstår i ryggraden som kan leda till skolios och andra besvär. Genom att applicera särskilda terapeutiska oljor som motverkar virus, bakterier och inflammationer kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Oljorna kan användas på en mängd olika sätt: som kosttillskott eller i olika hygien- och rengöringsprodukter, med bevisat starka antibakteriella antivirus och antimögelegenskaper eller direkt på huden mot diverse hälsoproblem.

NYHET!!

Nu gör vi även Regndroppsmassage med Bibliska oljor

Oljor för helande, rening & helig smörjelse som nämns över 1000 gånger i bibeln. Oljorna främjar hälsa, vitalitet och ett långt liv. Oljorna riktar sig till alla system i kroppen på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån.

Oljor som används: Myrten, Citrus, Isop, Kassia, Cypress, Cederträ, Nardusört, Onycha, Galbanum, Myrra & Frankincense
Lisbeth Lundgren
Diplomerad massör, laser och energiterapeut
Bokningar
Måndag- Fredag 9-18
Lördagar efter önskemål Mobil 070-7774017